TEJO Oudenaarde blikt terug op 6 maanden werking

Na 6 maanden werking blikt TEJO Oudenaarde terug op een geslaagde start. In het stadscentrum, Achterburg 3, hebben de vrijwilligers op 10 mei hun intrek mogen nemen in het Oudenaardse begijnhof. Op maandag en woensdag kunnen jongeren er terecht met hun verhaal in alle rust en vertrouwen.

“Intussen vond een dertigtal jongeren de weg naar ons TEJO-huis en in de begeleidingstrajecten zien we veel enthousiasme en dankbare jongeren”, zegt Pieter Dewaele, één van de bezielers van het Oudenaardse TEJO-huis.

Gratis strip om TEJO kenbaar te maken

TEJO Oudenaarde wordt gedragen door een enthousiaste groep van vrijwillige therapeuten, onthaalmedewerkers, ondersteuners, sponsors en organisatoren. Om de werking bekend te maken zijn aan alle jongeren van de Oudenaardse middelbare scholen en van het zesde studiejaar strips uitgedeeld.

“Elke leerling in onze doelgroep kreeg een gratis strip aangeboden. De strips zijn warme beeldverhalen met een duidelijke boodschap naar de jongeren: praat over je problemen, blijf er niet mee zitten en zoek ondersteuning.”

TEJO Oudenaarde is open op maandag en dinsdag van 16.30 tot 18.30 uur en op woensdag van 12.30 tot 16.30 uur. Contact en info via 0468/42.40.62 of info.oudenaarde@tejo.be.