TEJO lanceert (met jouw steun) 5 hackatons om de stem van de jongeren te laten weerklinken

Wat hebben jongeren nodig in hun groei naar zelfstandigheid? Welke drempels komen ze tegen? Met welke oplossingen komen ze zelf op de proppen. Laten we dat vooral aan de generatie van nu zelf vragen. Vaak komen jongeren in onderzoeken zelf te weinig aan het woord.

TEJO gaat jonge mensen bevragen, feedback inzamelen en hen volop ideeën laten spuien. En daarbij hebben we jouw persoonlijke hulp of die van je bedrijf/organisatie nodig. We willen tot nieuwe inzichten komen om jongeren concreet te helpen, waarbij zij aan de basis staan van nieuwe projecten op hun maat. We trappen af met 5 hackatons (vijf scholen, vijf steden). Van daaruit laten we tastbare projecten groeien binnen de HOU-VAST visie van TEJO om alle jongeren groeikansen te geven en ze allemaal in hun kracht te zetten.

Doe jij mee? Het project van TEJO is geselecteerd door de Koning Boudewijnstichting en JEZ!, de opvolger van Rode Neuzen Dag. JEZ sluit helemaal aan bij onze visie waarbij het letterwoord staat voor Jong En Zelfzeker of Jong En Zorgzaam.

Doe je een persoonlijke gift? Je ontvangt een fiscaal attest voor jouw gift vanaf 40 euro. Dankzij de belastingvermindering van 45% kost jouw bijdrage uiteindelijk maar ongeveer de helft.