Reizende belevingsexpo voor jongeren WE(L) ZIJN JONG!

Reizende belevingsexpo voor jongeren WE(L) ZIJN JONG!

11/10/2021 – 28/01/22 | Maagdenhuis Antwerpen

Voel je goed!? Doeikertoe? JA! Met deze boodschap trekken we graag naar alle jongeren in Vlaanderen. Bij TEJO staat preventie immers voorop. TEJO staat voor Therapeuten voor Jongeren en biedt in Vlaanderen laagdrempelige, therapeutische hulpverlening aan jongeren tussen 10 en 20 jaar. Dit kortdurend, onmiddellijk, anoniem en gratis. De dienstverlening gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis. In het kader van onze HOU VAST Beweging starten we vanaf september bij TEJO met een nieuw project: een reizende belevingsexpo!

Om jongeren nog preventiever te ondersteunen hebben we samen met enkele andere organisaties een reizende belevingsexpo uitgewerkt. De expo WE(L) ZIJN JONG! focust op drie belangrijke thema’s: het persoonlijk welzijn van jongeren, hun rechten en waar ze hulp vinden wanneer ze het moeilijk hebben. We nodigen iedereen uit om op een creatieve en participatieve manier deel te nemen aan deze innovatieve expo en bouwen samen aan een beter welzijn voor álle jongeren.

De belevingsexpo is alleen of in groep te bezoeken. We starten op 13 september 2021 in het Maagdenhuis in Antwerpen, een voormalig weeshuis, nu een museum in centrum Antwerpen waar je de expo tot en met 9 januari 2022 kan bezoeken. Daarna reizen we verder naar andere steden in Vlaanderen. Alle praktische informatie kan je binnenkort op onze website terugvinden.

We hopen jullie op onze belevingsexpo te mogen ontmoeten. Graag tot dan!
TEJO

Contact:
Website: www.welzijnjong.be
Mail: info.vlaanderen@tejo.be