Coronavirus: update bereikbaarheid TEJO-huizen

Beste jongere/bezoeker,

 

Gezien de gezondheidsmaatregelen nog verscherpt zijn zal onze TEJO-hulpverlening een beperkter of een andere vorm van hulpverlening aanbieden.
Er zal zoveel mogelijk via telefoon en videobellen gecommuniceerd worden vanuit elk TEJO-huis. Voor urgente hulpverlening zullen we persoonlijke gesprekken blijven inplannen.


Neem dus contact op met het TEJO-huis dat je nodig hebt om concrete info rond de aangeboden hulpverlening te bekomen.
Met oprechte dank! We hopen binnenkort te kunnen melden dat de toestand wat normaliseert en we onze werkzaamheden gewoon kunnen hervatten.

Hartelijk en genegen,
Ingrid De Jonghe

(laatste update 6 april 2020 – 17.30 uur)

 • TEJO Roeselare blijft tot 31 maart gesloten. Tot dan zijn alle afspraken met jongeren geschorst. Het TEJO-team contacteert nadien de jongeren voor een nieuwe afspraak.
 • TEJO Brugge blijft tot en met 19 april gesloten. Tot dan zijn er geen gesprekken in het TEJO-huis. Alle jongeren met een geplande afspraak in deze periode worden over de annulering verwittigd. Het TEJO-team contacteert na de sluitingsperiode deze jongeren opnieuw om een nieuwe afspraak te maken.
 • TEJO Antwerpen blijft voorlopig gesloten. Het TEJO-team is tijdens de openingsuren telefonisch beschikbaar of via chat op tejo.be/chat.
 • TEJO Mechelen blijft voorlopig gesloten. Er zijn geen gesprekken in het TEJO-huis. Een aantal therapeuten zijn wel beschikbaar voor contact via videobellen, chatten, mailen of telefonisch. Geef het TEJO-huis een seintje, mocht je hier nood aan hebben. Je kan het TEJO-huis bereiken op het nummer 0479 15 35 12 of via mail op info.mechelen@tejo.be.
 • TEJO Lier blijft tot en met 19 april gesloten. Tot dan zijn er geen gesprekken in het TEJO-huis. Kan je vraag niet wachten? Stuur dan een mail naar info.lier@tejo.be. Dan krijg je een mail met algemene info waar je wel terecht kan.
 • TEJO Ieper blijft tot na de paasvakantie gesloten. Voor dringende gevallen kan je telefonisch terecht op nummer 0470 01 05 05.
 • TEJO Gent blijft voorlopig fysiek gesloten. Jongeren die een afspraak willen kunnen tijdens de permanente uren terecht voor hulpverlening via telefoon, mail en videogesprek. Een overzicht van de permanente uren kan je hier vinden.
 • Bij TEJO Oostende zijn de therapeuten enkel telefonisch bereikbaar. Wens je een telefonisch gesprek met de therapeut, maak een afspraak op het nummer 0470 87 16 13 of via mail: info.oostende@tejo.be.
 • TEJO Kortrijk blijft online therapie en contacten organiseren voor jongeren. De therapeuten en de onthaalmedewerkers werken van thuis uit.
 • TEJO Leuven blijft open, op veilige afstand. Vanaf 23 maart is er een aangepaste werking met therapeutische ondersteuning op afstand: via telefoon, e-mail of videogesprek. Het onthaal blijft tijdens de openingsuren telefonisch bereikbaar. Mailtjes naar info.leuven@tejo.be worden op die momenten ook opgevolgd.
 • TEJO Kempen-Turnhout blijft tot en met 18 april gesloten. Tot dan zijn er geen gesprekken in het TEJO-huis.
 • TEJO Brasschaat, Schoten en Kalmthout is elke maandag, woensdag en vrijdag tussen 10u en 12u telefonisch bereikbaar op het nummer 0492 72 25 00. Vervolgens maakt een therapeut graag een afspraak met je om via videochat of telefoon te praten.